Contactează-ne:

Bine ai venit la
Sam Cleaning

Suntem în primul rând o afacere de familie, astfel încât să vă puteți aștepta la primiri calde și servicii personale, dedicate.

Despre noi

Suntem în activitatea de curățenie  din anul 2002 , așa că știm ceva  despre industria curateniei. Am putea continua, dar să spunem că curățenia este ceea ce știm cel mai bine! Anii de experiență comercială de curățenie și unele greșeli pe parcurs au făcut din NOI mașina bine unsă cu care suntem astăzi.

NOI credem în munca grea și în rezultatele profesionale oferite la un preț competitiv. Afacerea noastră este gândită și luată în considerare și stăm în spatele muncii noastre și a oamenilor noștri.

Astăzi am ajuns la o organizație cu prezență în intreg orasul cu peste 25 colaboratori, si peste 2.500 de client multumiti care apeleaza si in prezent la serviciile noastre si ne recomanda cu incredere.

În fiecare zi, curățăm birouri, spații comerciale și depozite industriale și multe altele pentru gama noastră largă de clienți. Clienții noștri sunt cu toții unici, dar un lucru pe care pot conta cu toții este rezultatele superioare de curățare la care se vor aștepta.

Serviciile noastre

Clienții noștri

Solicită estimare de preț

Ne poti contacta oricand pentru a discuta si a gasi impreuna solutia potrivita.

Suntem alaturi de partenerii nostri, 365 zile pe an.

Te vrem în echipă!

Trimite datele tale de contact sau ia tu legătura cu noi: